Τουρνουα 5Χ5 Τ.Ο. Δυτικής Θεσσαλονίκης της ΚΝΕ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα τουρνουα ποδοσφαιρου 5χ5 που διοργάνωσε την Κυριακή 9 Απρίλη η Τ.Ο. ΔΤΚ Θεσσαλονίκης της ΚΝΕ στα γηπεδάκια του Αία στον Εύοσμο και στα γηπεδάκια Στρεμπενιώτη στη Νεάπολη, με σύνθημα  "Τον φασισμό βαθιά καταλαβέ τον, δεν θα πεθάνει μόνος τσάκισέ τον".

Πήραν μέρος δεκάδες μαθητές από την Δυτική Θεσσαλονίκη! Από νωρίς το απόγευμα μαζεύοταν οι ομάδες για να προετοιμαστούν για τους αγώνες. Πριν την έναρξη των τουρνουά οι μαθητές συμπλήρωσαν το ερωτηματολόγιο των μαθητικών φεστιβάλ και μετά ακολούθησε συζήτηση με βάση το σύνθημα του τουρνουά. Συζητήσαμε για τον φασισμό και τις αιτίες που τον γεννούν, καθώς και πως πρέπει να παλέψουμε ενάντια σ' αυτόν και το σύστημα που τον γεννά και τον θρέφει.

 

Τόσο την μέρα των τουρνουά όσο και τις προηγούμενες μέρες της προετοιμασίας αυτών, μέσα από τις κουβέντες βγήκε η ανάγκη απομόνωσης της δράσης και των ιδεών που σπέρνει η εγκληματική φασιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής.

Οι μαθητές ανανεώσαν το ραντεβού τους στις 5 και 6 Μάη όπου θα βραβευτεί η νικητήρια ομάδα του τουρνουά στο μαθητικό φεστιβάλ στην Πλατεία Ευόσμου και αντίστοιχα στις 7 Μάη στο μαθητικό φεστιβάλ στην Πλατεία Μετεώρων.

 

Gallery

 

 

Αφίσα

Σύνδεσμοι

JoomShaper