Τουρνουά Μπάσκετ 3on3 στην Κω

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά μπάσκετ 3on3, που διοργάνωσε το Σάββατο 8 Απρίλη, η ΟΒ Κω της ΚΝΕ, με σύνθημα «Βάζουμε καλάθι ενάντια στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους. Τσακίζουμε τον φασισμό και το σύστημα που τον γεννά».

 

Οι προσπάθειες, τόσο από μερίδα διευθυντών, όσο και από τους εγκληματίες ναζιστές της Χρυσής Αυγής να μην φτάσει το σύνθημα του φεστιβάλ και του τουρνουά στους μαθητές και τις μαθήτριες του νησιού, έπεσαν στο κενό.

 

 

Οι μαθητές και οι μαθήτριες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ΚΝΕ και έδωσαν το παρόν στο τουρνουά. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξαν για το ερωτηματολόγιο που μοιραζόταν στο πλαίσιο του μαθητικού φεστιβάλ. Συμμετείχαν συνολικά 11 ομάδες. Οι νικήτριες ομάδες ήταν:

 

Για τον όμιλο των κοριτσιών:

 

1η Θέση: Big three

 

2η θέση: Small three

 

Για τον όμιλο 12 - 13:

 

1η θέση: Fight club

 

2η θέση: ΣΤ1

 

Για τον όμιλο 14 - 15:

 

1η θέση: 3D

 

2η θέση: Cleveland Aballies

 

Οι δυνάμεις της ΚΝΕ με μεγαλύτερο πείσμα και αποφασιστικότητα θα συνεχίσουν την προσπάθεια τους, αναδεικνύοντας στη νεολαία των νησιών την πραγματική αιτία του πολέμου, της προσφυγιάς, αλλά και της αδικίας που συναντούν σε όλα τα επίπεδα της ζωής τους. Θα συνεχίσουν να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για ένα σχολείο με βάση τις ανάγκες των μαθητών των λαϊκών οικογενειών.

 

Το επόμενο αγωνιστικό ραντεβού δόθηκε για το Σάββατο 29 Απρίλη στο μαθητικό φεστιβάλ, που θα πραγματοποιηθεί στον Ανθόκηπο.

 

 

 

 

 

Gallery

 

 

Αφίσα

Σύνδεσμοι

JoomShaper