Με επιτυχία το τουρνουά 3on3 στην Κάλυμνο

Με μεγάλη επιτυχία και τη συμμετοχή ομάδων από παιδιά δημοτικού, μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων και νέους εργαζόμενους, ολοκληρώθηκε το τουρνουά 3on3 που πραγματοποίησε η ΟΒ Καλύμνου της ΚΝΕ. Το τουρνουά πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Καλύμνου στα πλαίσια του μαθητικού φεστιβάλ και είχε σύνθημα, «Βάλε τρίποντο ζωής. Λέμε Όχι σε όλα τα ναρκωτικά».

 

Οι νικήτριες ομάδες που αναδείχθηκαν από τους τελικού και των τριών ομίλων είναι οι εξής:

Α’ όμιλος: 1η θέση- CAVS και 2η θέση- ΟΙ ΠΥΡΑΥΛΟΙ

Β’ όμιλος: 1η θέση-  BACS  και 2η θέση- ΔΥΝΑΜΙΤΕΣ

Γ’ όμιλος εργαζομένων: 1η θέση – REVOIL και 2η θέση- ΜΠΑΡΤΣΕΛΙΩΜΑ

 

Όπως επισημάνθηκε τόσο από την ανακοίνωση της ΚΝΕ, που μοιράστηκε πλατιά στη νεολαία του νησιού, αλλά και από το χαιρετισμό της γραμματέα της ΟΒ Καλύμνου, Δ. Γουρλά, «Σε μια περίοδο που η ανεργία θερίζει, που αντί για μισθό παίρνουμε ψίχουλα, που το δικαίωμα στη μόρφωση, στην υγεία, το πολιτισμό και τον αθλητισμό χτυπιούνται, προβάλλεται η μαστούρα για ελευθερία. Σήμερα πρέπει να δυναμώσει ο αγώνας ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά! Είναι αγώνας για τη ζωή, είναι αγώνας για καθαρή σκέψη και συνειδητή δράση. Οι συναρπαστικές στιγμές και οι αληθινές συγκινήσεις βρίσκονται στην πραγματική ζωή, στο δρόμο του συλλογικού αγώνα για την ανατροπή του συστήματος που στηρίζεται στην εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο. Στην πάλη για την κοινωνία της πραγματικής ελευθερίας, της ζωής με δικαιώματα, το σοσιαλισμό».

Επίσης η ΚΝΕ κάλεσε τους νέους του νησιού, που βιώνουν τα αποτελέσματα της αντιλαϊκής πολιτικής να στρατευτούν μαζί με την ΚΝΕ και το ΚΚΕ, να κοιτάξουν κατάματα το σάπιο κόσμο τους, το σύστημα της αδικία και της εκμετάλλευσης.

Το ραντεβού ανανεώθηκε για τις 30 Απρίλη που θα διεξαχθεί το μαθητικό φεστιβάλ στην πλατεία του Πνευματικού Κέντρου.

 

 

 

Gallery

 

 

Αφίσα

Σύνδεσμοι

JoomShaper