Τουρνουα 5Χ5 Τ.Ο. Δυτικής Θεσσαλονίκης της ΚΝΕ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα τουρνουα ποδοσφαιρου 5χ5 που διοργάνωσε την Κυριακή 9 Απρίλη η Τ.Ο. ΔΤΚ Θεσσαλονίκης της ΚΝΕ στα γηπεδάκια του Αία στον Εύοσμο και στα γηπεδάκια Στρεμπενιώτη στη Νεάπολη, με σύνθημα  "Τον φασισμό βαθιά καταλαβέ τον, δεν θα πεθάνει μόνος τσάκισέ τον".

Πήραν μέρος δεκάδες μαθητές από την Δυτική Θεσσαλονίκη! Από νωρίς το απόγευμα μαζεύοταν οι ομάδες για να προετοιμαστούν για τους αγώνες. Πριν την έναρξη των τουρνουά οι μαθητές συμπλήρωσαν το ερωτηματολόγιο των μαθητικών φεστιβάλ και μετά ακολούθησε συζήτηση με βάση το σύνθημα του τουρνουά. Συζητήσαμε για τον φασισμό και τις αιτίες που τον γεννούν, καθώς και πως πρέπει να παλέψουμε ενάντια σ' αυτόν και το σύστημα που τον γεννά και τον θρέφει.

Τουρνουά Μπάσκετ 3on3 στην Κω

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά μπάσκετ 3on3, που διοργάνωσε το Σάββατο 8 Απρίλη, η ΟΒ Κω της ΚΝΕ, με σύνθημα «Βάζουμε καλάθι ενάντια στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους. Τσακίζουμε τον φασισμό και το σύστημα που τον γεννά».

 

Οι προσπάθειες, τόσο από μερίδα διευθυντών, όσο και από τους εγκληματίες ναζιστές της Χρυσής Αυγής να μην φτάσει το σύνθημα του φεστιβάλ και του τουρνουά στους μαθητές και τις μαθήτριες του νησιού, έπεσαν στο κενό.

 

Τουρνουά Μπάσκετ 3on3 μαθητικών οργανώσεων Βύρωνα-Καισαριανής της ΚΝΕ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το τουρνουά μπάσκετ 3Χ3, που διοργάνωσαν οι Μαθητικές ΟργανώσειςΒάσης Βύρωνα και Καισαριανής της ΚΝΕ.

Το τουρνουά είχε σύνθημα «Βάλε καλάθι στη ζωή - λέμε όχι σε όλα τα ναρκωτικά» με τη συμμετοχή των μαθητών να είναι μεγάλη.

Όλο το προηγούμενο διάστημα οι ΟΒ συζήτησαν πλατιά με τους μαθητές του Βύρωνα και της Καισαριανής τη θέση της ΚΝΕ για μια κοινωνία ελεύθερη από ναρκωτικά και όχι με ελεύθερα ναρκωτικά. Παράλληλα, κάλεσαν τα παιδιά που πήραν μέρος στο τουρνουά να συμμετάσχουν στο Μαθητικό Φεστιβάλ που θα γίνει το Σάββατο 29 Απρίλη στο Σκοπευτήριο (πλάκες).

Με επιτυχία το τουρνουά 3on3 στην Κάλυμνο

Με μεγάλη επιτυχία και τη συμμετοχή ομάδων από παιδιά δημοτικού, μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων και νέους εργαζόμενους, ολοκληρώθηκε το τουρνουά 3on3 που πραγματοποίησε η ΟΒ Καλύμνου της ΚΝΕ. Το τουρνουά πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Καλύμνου στα πλαίσια του μαθητικού φεστιβάλ και είχε σύνθημα, «Βάλε τρίποντο ζωής. Λέμε Όχι σε όλα τα ναρκωτικά».

Μαθητικά τουρνουά στην Αργυρούπολη

Στο πλαίσιο του Μαθητικού Φεστιβάλ της ΚΝΕ ολοκληρώθηκαν με μεγάλη συμμέτοχη από ομάδες μαθητών από σχολεία της Αργυρούπολης, του Ελληνικού και της Γλυφάδας, τα τουρνουά ποδοσφαίρου και μπάσκετ.Με σύνθημα "Σε θέλουν στην εξέδρα, μπες στον Αγώνα",όλες οι ομάδες έδωσαν ραντεβού στο μαθητικό φεστιβάλ αλλά και στους αγώνες.Το Μαθητικό Φεστιβάλ φτάνει και στην Αργυρούπολη στις 29 Απρίλη (πλατεία  Βάρναλη),με τη συμμετοχή σχολείων και από το Ελληνικό και τη Γλυφάδα και σύνθημα  «αν θες να λέγεσαι άνθρωπος, δεν θα πάψεις ούτε στιγμή να αγωνίζεσαι για το δίκιο».

 

Με επιτυχία το τουρνουά 5Χ5 ενόψει των Μαθητικών Φεστιβάλ

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 1 Απρίλη το Τουρνουά Ποδοσφαίρου 5Χ5 που διοργάνωσαν οι Μαθητικές Οργανώσεις Βάσης Κυψέλης, Αχαρνών - Αγίου Παντελεήμονα, Γαλατσίου και Γκράβας της ΚΝΕ. Η προετοιμασία είχε αρχίσει καιρό πριν και κομβικό ρόλο στην επιτυχία έπαιξε η εξόρμηση στα γήπεδα της περιοχής.

Οι αγώνες έγιναν στο Γήπεδο της Αλεπότρυπας στην Κυψέλη. Δεκάδες ήταν οι μαθητές που πήραν μέρος με τις ομάδες τους - όλες με πολύ ευφάνταστα ονόματα!

Τουρνουά 5Χ5 στο Ηράκλειο Κρήτης

Στα πλαίσια των πολύμορφων εκδηλώσεων που οργανώνονται σε όλη την Ελλάδα ενόψει των μαθητικών φεστιβάλ της ΚΝΕ, η Τ.Ο Μαθητών Ηρακλείου διοργάνωσε την Κυριακή 9/4 ένα ξεχωριστό τουρνουά ποδοσφαίρου 5Χ5.

Το τουρνουά είχε τίτλο «Βγάλε κόκκινη κάρτα στον φασισμό και το σύστημα που τον γεννά».

Αθλητικό τουρνουά της ΚΝΕ - Χανιά

Τουρνουά ποδοσφαίρου 5χ5 διοργανώθηκε την Κυριακή 2 Απρίλη στα γηπεδάκια του Άι Γιάννη στα Χανιά, στο πλαίσιο του Μαθητικού Φεστιβάλ που διοργανώνει η ΚΝΕ, στις 29 Απρίλη με σύνθημα «Αν θέλεις να λέγεσαι άνθρωπος, δεν θα να πάψεις ούτε στιγμή να αγωνίζεσαι για το δίκιο».

Το τουρνουά αγκαλιάστηκε από δεκάδες μαθητές, όπου μέσα από τη συζήτηση προέκυψε η ανάγκη να διεκδικήσουν σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις στα σχολεία και τις γειτονιές των Χανίων. Επίσης να επισκευαστούν οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Άι Γιάννη.

 

Gallery

 

 

Αφίσα

Σύνδεσμοι

JoomShaper