«Block» σε όλα τα ναρκωτικά

Με σύνθημα «Block σε όλα τα ναρκωτικά» ολοκληρώθηκε με επιτυχία το τουρνουά βόλεϋ που διοργάνωσε στις 29/4/2017 η μαθητική ΟΒ Γρεβενών, μπροστά στο Μαθητικό Φεστιβάλ που ακολουθεί στις 6/5/2017.

Οι μαθητές των Γρεβενών ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ΚΝΕ, συζήτησαν για το φαινόμενο των ναρκωτικών, συμπλήρωσαν ερωτηματολόγια, τα αποτελέσματα των οποίων θα παρουσιαστούν στο μαθητικό φεστιβάλ της ΚΝΕ, έδειξαν ενδιαφέρον για τις θέσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ.

Παράλληλα, ανανεώνουν το ραντεβού τους για το μαθητικό φεστιβάλ της ΚΝΕ στα Γρεβενά, στις 6/5 στις 7 το απόγευμα στην πλατεία λαχαναγοράς (ρολόι) όπου θα περιλαμβάνει απονομή τροπαίου και αναμνηστικών στις ομάδες που συμμετείχαν, συζήτηση για τη θέση της ΚΝΕ ενάντια στα ναρκωτικά με αφορμή και τα συμπεράσματα από τα ερωτηματολόγια που συμπλήρωσαν οι μαθητές και ζωντανή μουσική από μαθητικό σχήμα.

Τουρνουά Μπάσκετ 3on3 μαθητικών οργανώσεων Βύρωνα-Καισαριανής της ΚΝΕ

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το τουρνουά μπάσκετ 3Χ3, που διοργάνωσαν οι Μαθητικές ΟργανώσειςΒάσης Βύρωνα και Καισαριανής της ΚΝΕ.

Το τουρνουά είχε σύνθημα «Βάλε καλάθι στη ζωή - λέμε όχι σε όλα τα ναρκωτικά» με τη συμμετοχή των μαθητών να είναι μεγάλη.

Όλο το προηγούμενο διάστημα οι ΟΒ συζήτησαν πλατιά με τους μαθητές του Βύρωνα και της Καισαριανής τη θέση της ΚΝΕ για μια κοινωνία ελεύθερη από ναρκωτικά και όχι με ελεύθερα ναρκωτικά. Παράλληλα, κάλεσαν τα παιδιά που πήραν μέρος στο τουρνουά να συμμετάσχουν στο Μαθητικό Φεστιβάλ που θα γίνει το Σάββατο 29 Απρίλη στο Σκοπευτήριο (πλάκες).

Τουρνουά 3χ3 Μπάσκετ στην Καβάλα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Τουρνουά Μπάσκετ 3on3 που διοργάνωσε η ΤΟ Καβάλας της ΚΝΕ στο πλαίσιο του Μαθητικού Φεστιβάλ, το Σάββατο 29/4 στο Πάρκο Φαλήρου. Το Τουρνουά Μπάσκετ που διοργανώνει η ΚΝΕ Καβάλας κάθε χρόνο πλέον βρίσκει μεγάλη ανταπόκριση κυρίως από μαθητές αλλά και από μεγαλύτερους φίλους του Μπάσκετ καθώς η ανάγκη για δωρεάν αθλητισμό και στην Πόλη της Καβάλας είναι μεγάλη. Διεξήχθησαν συνολικά 26 αγώνες ενώ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Τουρνουά κατέκτησαν οι «Kavala clutchers». Το Μαθητικό Φεστιβάλ που ήταν προγραμματισμένο για τις 30/4 δεν πραγματοποιήθηκε λόγω κακοκαιρίας.

Μαθητικά τουρνουά στην Αργυρούπολη

Στο πλαίσιο του Μαθητικού Φεστιβάλ της ΚΝΕ ολοκληρώθηκαν με μεγάλη συμμέτοχη από ομάδες μαθητών από σχολεία της Αργυρούπολης, του Ελληνικού και της Γλυφάδας, τα τουρνουά ποδοσφαίρου και μπάσκετ.Με σύνθημα "Σε θέλουν στην εξέδρα, μπες στον Αγώνα",όλες οι ομάδες έδωσαν ραντεβού στο μαθητικό φεστιβάλ αλλά και στους αγώνες.Το Μαθητικό Φεστιβάλ φτάνει και στην Αργυρούπολη στις 29 Απρίλη (πλατεία  Βάρναλη),με τη συμμετοχή σχολείων και από το Ελληνικό και τη Γλυφάδα και σύνθημα  «αν θες να λέγεσαι άνθρωπος, δεν θα πάψεις ούτε στιγμή να αγωνίζεσαι για το δίκιο».

 

Μήνυμα ενάντια στα ναρκωτικά έστειλε το αθλητικό τουρνουά στην Αιγιαλεία

Με ιδιαίτερη επιτυχία και μαζικότητα ολοκληρώθηκε το διήμερο Μαθητικό Τουρνουά της Οργάνωσης της ΚΝΕ στην Αιγιαλεία.

Το τουρνουά, που διεξήχθη 29 και 30 Απρίλη στο χώρο του κλειστού Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Αιγίου, άνοιξε τις φετινές δραστηριότητες του 2ου Μαθητικού Φεστιβάλ. Συμμετείχαν δεκάδες μαθητές από τα Γυμνάσια, τα Λύκεια και το 1ο ΕΠΑΛ της περιοχής, οι οποίες έπαιξαν στο τουρνουά ποδοσφαίρου σάλας (futsal) 6x6 και μπάσκετ 3 οn 3, προσφέροντας πλούσιο θέαμα.

Τουρνουά 5Χ5 στο Ηράκλειο Κρήτης

Στα πλαίσια των πολύμορφων εκδηλώσεων που οργανώνονται σε όλη την Ελλάδα ενόψει των μαθητικών φεστιβάλ της ΚΝΕ, η Τ.Ο Μαθητών Ηρακλείου διοργάνωσε την Κυριακή 9/4 ένα ξεχωριστό τουρνουά ποδοσφαίρου 5Χ5.

Το τουρνουά είχε τίτλο «Βγάλε κόκκινη κάρτα στον φασισμό και το σύστημα που τον γεννά».

Τουρνουα 5Χ5 Τ.Ο. Δυτικής Θεσσαλονίκης της ΚΝΕ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα τουρνουα ποδοσφαιρου 5χ5 που διοργάνωσε την Κυριακή 9 Απρίλη η Τ.Ο. ΔΤΚ Θεσσαλονίκης της ΚΝΕ στα γηπεδάκια του Αία στον Εύοσμο και στα γηπεδάκια Στρεμπενιώτη στη Νεάπολη, με σύνθημα  "Τον φασισμό βαθιά καταλαβέ τον, δεν θα πεθάνει μόνος τσάκισέ τον".

Πήραν μέρος δεκάδες μαθητές από την Δυτική Θεσσαλονίκη! Από νωρίς το απόγευμα μαζεύοταν οι ομάδες για να προετοιμαστούν για τους αγώνες. Πριν την έναρξη των τουρνουά οι μαθητές συμπλήρωσαν το ερωτηματολόγιο των μαθητικών φεστιβάλ και μετά ακολούθησε συζήτηση με βάση το σύνθημα του τουρνουά. Συζητήσαμε για τον φασισμό και τις αιτίες που τον γεννούν, καθώς και πως πρέπει να παλέψουμε ενάντια σ' αυτόν και το σύστημα που τον γεννά και τον θρέφει.

Τουρνουά Μπάσκετ 3on3 στην Κω

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά μπάσκετ 3on3, που διοργάνωσε το Σάββατο 8 Απρίλη, η ΟΒ Κω της ΚΝΕ, με σύνθημα «Βάζουμε καλάθι ενάντια στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους. Τσακίζουμε τον φασισμό και το σύστημα που τον γεννά».

 

Οι προσπάθειες, τόσο από μερίδα διευθυντών, όσο και από τους εγκληματίες ναζιστές της Χρυσής Αυγής να μην φτάσει το σύνθημα του φεστιβάλ και του τουρνουά στους μαθητές και τις μαθήτριες του νησιού, έπεσαν στο κενό.

 

Gallery

 

 

Αφίσα

Σύνδεσμοι

JoomShaper